Jouw Ayurvedische gids voor een Warme Winter

Herkenbaar?

N

Zie je soms door de bomen het bos niet meer? Dat je altijd tien dingen tegelijk doet? Of nog even snel dit of dat regelen?

N
Als mensen het over ontspannen hebben, denk je dan ‘Wat is dat, hoe doe je dat en wanneer doe je dat dan?
N

Heb je in de winter snel last van een droge huid?

N
Last van pijntjes, dan weer hier en dan weer daar?
N
Lig je ’s avonds in bed nog wel eens te malen, waardoor je slecht slaapt?
N
Last van stijve en gespannen spieren? vooral in de winter?
N
Heb je snel last van winderigheid of een opgeblazen gevoel na de maaltijd?
N
Last van de kou, met koude handen en voeten?

Ayurveda helpt je de winter door

Hou je van de winter en ga je fluitend erdoor heen, nergens last van? Dan heb jij dit programma waarschijnlijk NIET nodig.

Maar ben je iemand die niet op z’n best is in de winter, als je last hebt van de korte dagen, het zelf altijd koud hebt en je energieniveau tot onder peil daalt, dan is dit programma juist WEL voor jou.

Met vaak kleine aanpassingen in je dieet of leefritme kun je al veel verschil merken in je lichaam en je energieniveau. Zo at Marianne ’s ochtends altijd een gezond ontbijt. Toch kreeg ze daarna vaak last van haar maag en buik. Dit kwam omdat wat ze at niet past bij haar dosha of lichaamstype. Door het ontbijt aan te passen, had ze al snel nergens meer last van.

Zo kan Ayurveda je inzichten geven in je leven, je leefstijl, je eetpatroon en je bewegingspatroon. Als je bijvoorveeld de juiste beweging kiest die o.a. bij het seizoen en je lichaamsconstitutie past, dan kost het geen moeite om het vol te houden en zul je al snel de voordelen ervan merken op je energieniveau en je immuunsysteem.

In deze Ayurvedische survivalgids voor de winter krijg je praktische tips en uitleg over Ayurveda en hoe je dit zonder problemen kan toepassen in je leven.

De Ayurvedische survivalgids voor de winter:

Brengt balans in je leven
Ondersteunt je immuunsysteem
Geeft je meer energie
Geeft inspiratie voor in de keuken die past bij het seizoen
Geeft inzicht in je lichaam en hoe je het beter kan laten functioneren
Rekent af met de beruchte winterkwalen
Zorgt ervoor dat je geen winterslaap wil houden
Daagt je uit met jezelf aan de slag te gaan

Pakketten & Prijzen

10 weken onderdompeling in Ayurveda

 249,– 

 

=

10 lessen

=

seizoensgebonden tips voor leefstijl en kruiden

=

elke week een nieuw recept

=

Verandersuggesties die makkelijk in te passen zijn

=

Elke week nieuwe kennis over Ayurveda

=

Volg de lessen wanneer het jou uitkomt

=

Je houdt 3 maanden lang toegang tot de cursus

EXTRA BONUS

bij aanschaf van het pakket: €30 korting

 

=

30 euro korting

=

1-op-1 intake t.w.v. €75

=

2 bonuslessen met yoga t.w.v. €40

=

1 gratis fles Vata Massage olie t.w.v. €18,-

Over je Ayurvedische Coach

Mijn naam is Anja Alderliesten. Ik ben al zo’n 25 jaar bezig met Ayurveda en meditatie. In 1996 begon ik met Transcendente Meditatie toen ik in Engeland woonde. Daarna kwam al heel snel Ayurveda en Yoga op mijn pad.

Ik volgde een yoga opleiding en leerde meer over Ayurveda. Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar yogadocente en sinds 5 jaar adviseer ik mensen op het gebied van Ayurveda. Ayurveda hielp eerst mijn baby van 6 maanden van eczeem af en jaren later toen ik kampte met pijn in de heup was ook Ayurveda mijn redding. Met kruiden en dieet was ik binnen 6 maanden van mijn klachten af en dat terwijl ik al visioenen had van een kunstheup!

Ik ben me de afgelopen jaren meer gaan verdiepen in (vegetarische) Ayurvedische voeding en leefstijl, waaronder ook de speciale Ayurvedische yoga, ook wel Ayuryoga genoemd.

Wat ik zo fijn vindt aan Ayurveda is dat het heel toegankelijk is voor iedereen. Je hoeft geen vreemde diëten te volgen die niet vol te houden zijn. Vaak is een kleine aanpassing al voldoende om een verandering teweeg te brengen. Dit kan ook een yogaserie zijn die je weer in balans brengt.

Hoe kom je gezond de winter door

Voeding

Ayurveda houdt van kruiden. Als je kruiden in je eten gebruikt, ondersteun je het spijsverterings- proces en krijg je geen last van een opgeblazen gevoel.

Je leert welke kruiden goed zijn om nu te gebruiken en welke groente geschikt zijn om in dit jaargetijde te eten.  Eet je het juiste dieet, dan krijg je meer energie en zit je beter in je vel.

Beweging

Over beweging wordt veel gesproken. Wel of geen sportschool, wel of geen cardio, noem het maar op. Bij Ayurveda hoort Yoga.

Daarom krijg je in de Ayurvedische survivalgids voor de winter Ayurvedische yogales (of ayuryoga) die past bij het seizoen. Zo zorg je ervoor dat je lichaam en geest in balans blijven en dat je systeem niet uitgeput raakt.

Leefstijl

Ayurveda vindt de dagelijkse routine enorm belangrijk. En geeft daarin dan ook uitgebreide adviezen. Denk bijvoorbeeld aan hoe laat je het beste kunt opstaan. Dit verschilt per persoon en per seizoen.

In dit programma concentreren we ons op het seizoen en krijg je tips die ervoor zorgen dat je energie op peil blijft en je geen behoefte krijgt aan een winterslaap!

Om vol energie de winter door te komen?
Om goed te slapen?

Om ontspannen en uitgerust te zijn?

Om je immuunsysteem gezond te houden?
Om de winterblues de kop in te drukken?
Het leven te leven dat bij jou past?

Om soepel je bed uit te komen?

“Ik zocht een personal coach om van mijn huiduitslag af te komen. Ik had 2 eisen: het moest op een natuurlijke wijze en het moest niet ingewikkeld worden want dat werkt niet bij mij.

Vandaar dat een Ayurvedische coach mij wel aansprak. Kleine aanpassingen in mijn eetgewoonten en leefstijl ondersteunt door kruiden kunnen prima resultaten opleveren.

Moest helaas stoppen met droge voeding eten als chips en crackers en regelmatig mediteren. Dat ondersteunt met kruidenolie deed mijn huiduitslag  uiteindelijk helemaal verdwijnen.

zeker aan te bevelen.” –  S. Cuperus

———

“Ik heb een intensief maandtraject gevolg bij Anja. Ik ben zeer tevreden over traject. Op een eenvoudige manier heb ik mijn leefpatroon kunnen wijzigen waarmee ik mijn voeding meer in overeenstemming breng met wat mijn lichaam nodig heeft. De eenvoudige tips zijn gemakkelijk toe te passen. Het is verbazend wat een verschil je kunt maken met kleine aanpassingen! Dat had ik van te voren niet verwacht. Ik geef het graag door; ook aan vrienden en collega’s raad ik aan om met praktische tips aan de slag te gaan en het werkt echt!” – W. Bijl

—————

Voordat ik met Ayurveda begon had ik steeds een opgeblazen buik en kon ik maar Max 3 x per week naar het toilet en dan heel moeizaam met harde ontlasting. Op aanraden van Anja ben ik speciale kruidenthee gaan drinken en nu ga ik bijna iedere dag!!! Echt een verbetering. Mijn stemming is ook verbeterd. Veel happier en positiever. Ik ben gestopt met vlees eten en ik ben van alleen plantaardige melk overgestapt naar ook volle melk. Om in de ochtend havermout te maken met diverse kruiden en pitten. Passend bij mijn dosha’s. Ik drink inmiddels overdag pitta verlagende thee en ‘S avonds vata verlagende thee. Super lekker en ik merk dat ik er rustiger van wordt.  – Esther van H.

——–

ik was vandaag behoorlijk uit balans (koud, onrustig, moe, niet geconcentreerd) en het lukte me niet om er uit te komen (naar buiten geweest, mediteren). Toen heb ik jouw online vata yoga les gedaan en nu voel ik me een stuk meer in balans. – C. Visser

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor iedereen die het heft in handen wil nemen voor de eigen gezondheid, zonder rare diëten

Hoelang duurt dit traject?

De winter survivalgids duurt  10 weken, plus 2 bonusweken, maar je kunt er zo lang over doen als je zelf wil.

Is dit een online training?

Ja, dit is een online training, maar met een paar persoonlijke contactmomenten. Je kan de training doen wanneer het jou uitkomt.

Wanneer start dit traject?

Deze Warme Winter Gids kun je vanaf september tot half januari aanschaffen. De lessen volg je wanneer het jou uitkomt. Vragen kun je altijd stellen, ook als de training al afgelopen is.

Kan ik ook in termijnen betalen?

In principe betaal je het pakket in 1x. Mocht je het programma graag willen doen en liever in 2 termijnen willen betalen, neem dan even contact op.